Я аллагь!

Владик Батманов
Къати жезва зи рикlин тlал,
Акурла и дуьньядин гьал.
Гьахъвал тестикь тийиз са гьал,
Вучиз гьахъ лал я,чан АЛЛАГЬ?!

Пул авайди ава кlвенкlве,
Акьулсуз кьил кьуна вине.
Зайифдакай атlуз тике,
Им вуч гьал я,я чан АЛЛАГЬ?!

"Билбил" ктабдай.