микс

Макин Тоша
солнце, вновь промахнувшись,
сваливает за горизонт
кто-то неведомый
швырнул горстью звёзд
золотой песок на берегу лунного моря
приливами и отливами нашептывает истории
простуженная гортань
хрипит что не полита герань

=========================================

сонце, знову схибивши,
завалюється за горизонт
хтось невідомий
жбурнув жменею зірок
золотий пісок на березі місячного моря
приливами і відливами нашіптує історії
застуджена гортань
хрипить що не полито герань