Ос нь чар вниця

Маргарита Пшиченко
У розшитій золотом спідниці
Прийшла осінь, люба чарівниця,
І вогонь яскравий запалила,
В гості лагідно нас запросила.
      І деревам барвами світила,
      В очі заглядала, така мила,
      І яскрава, і блискуча, промениста,
      Кольорова осінь, як намисто!