давайте один одного любити

Какая-То Школьница
давайте один одного любити
один одному подушки мяти
пити теплий чай з мятою
секрети тілам довіряти

забути про сірі будні
і чертови злі перепони
поки є сенс: будьте
ближче дзвінка телефону