Ранково-осiннe

Наталка Бойченко
Просто дощить
І трохи пізніше світає.
За вікном
опадає,
І трохи більше хочеться чаю.
Вітрить -
на дзвінки не відповідаю.
Зимно.
П'ю чай
і тікаю -
за межі,
за край,
замерзаю.
Цього міста
на карті
немає.
Але зранку, щоб звук поїздів.
Благаю!