Сара Тиздейл -Twilight-

Татьяна Кочерова
       Сумерки

Сонно над крышами
Весенний дождь идет;
За окном на дереве
Птица зовет, зовет.

Медленно над землею
Ночь свои крылья кладет;
Мое сердце, как птица,
Зовет,зовет,зовет.

    Sara Teasdale

      Twilight

Dreamily over the roofs
The cold spring rain is falling;
Out in the lonely tree
A bird is calling,calling.

Slowly over the earth
The wings of night are falling;
My heart like the bird in the tree
Is calling,calling,calling.