Зорепад

Ольга Карташова 2
Ми з тобою навік розійшлись -
     кожен мав свою правду.
Але долі людські -
     то і світло і вічна пітьма.
І тебе я зустріну колись
      по той бік зорепаду,
Там, де стежки вузькі
     й розминутися змоги нема.

Я любила тебе одного,
    зрозуміла це згодом.
Ти приходиш у сни,
    як з минулого звістка німа,
Твоя зірка погасла давно,
    а моя тільки сходить...
Жаль, другої весни
    по той бік зорепаду нема.