Порозумiння

Любов Ведута
ПОРОЗУМІННЯ

Ще слів не розчинився осад
В розлук остудженому морі.
Серця за почуття ще просять,
А кожен подих "ми" говорить.

І прикро вже, та ще не пізно,
І боляче, та ще незримо.
І поки не невідворотно,
Не нездоланно, тож зборимо.

А вечорів занадто тихих
Вже непокоять нас припливи,
Тож в моря Спогадів безодні
Шукаєм дні, де ми щасливі.

І знову поглядом зустрілись,
Та не таким уже колючим.
Самі на двох самотніх кручах
Порозумінь шукаймо ключик!