Пашанцавала!

Наталья Королева 2
Раз прыйшоу" я да суседкi,
Спрытная кабета!
Самагонку яна гнала,
Прыгадау я з гэтым!
Тут ужо не да кахання,
Толькi б адвярнулася,
А яна зайшла у ванну-
Сэрца  страпянулася...
Я хутчэй стакан гранёны
Зачарпнуу са шкянкi,
Па душэ цяпло пайшло,
Ну а страх у пяткi.
Трэба б гэта паутарыць,
Сэрца каб сагрэлася,
Каб мяне азарт узяу,
А любоу не дзелася...
Тут другi я прапусцiу,
Яна усё пялешчыцца,
Мне ужо так пашанцавала,
Самаму не верыцца!
Чую, сцiхла цеч вада,
Дык цiкуе вуха!
Тут я трэцi хлебануу,
З хаты, што ёсць духу!