Без тебе на Свiтi не жити...

Геннадий Сивак
Без тебе  на Світі не жити, 
Та навіть одної хвилини,
Дарую коханій квіти,
Моїй дорогій дружині.

Щоб доля оббігла  розлуку,
На  роздоріжжях  життя,
Цілую спрацьовані  руки,
За   помилки   каяття…

Молитва до Господа Бога,
Та  щоб поруч завжди вона,
Веде нас   єдина дорога,
В чеканні, знов біля вікна…

Без тебе мені не жити,
Ти  кисень   весняний  мій,
Знегоди перетерпіти,
До останнього подиху твій…





Автор  Геннадій  Сівак.
20  жовтня  2013 року