Жовтогаряче. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Жовтогаряче листя навкруги.
Палає осінь полум`ям нестерпним.
З тобою нині – просто вороги.
Ні вдарити.
     Ні влучити.
              Ні вмерти.
Ні мститися,
          ні глянути в твій бік.
Забути.
          Осипайся листопадом.
Жовтогаряче полум`я в тобі
Загасне.
          Заплететься виноградом…