Не соромся, даруючи кв ти...

Анна Нечай
Не соромся,даруючи квіти-
З ними в жовтень сльотавий прийшло
Різнобарв"я минувшого літа,
Рук твоїх мозолястих тепло...
І дарма,що морозом прибиті
Зачаїлись в осінньому сні;
Це,повір,найпрекрасніші з квітів,
Що колись дарували мені!