колискова

Татиана Комарова
там де річка не тече
не ростуть дерева
там де сонце не пече
і немає неба

не шукають долі
немає любові
подиху обмаль
сира земелька

дивовижна книжка
потойбічна стежка
замкнена сторінка
птахова мережка

не ходи ж бо там там
не співай котам там
ні на кого не чекай
баю баю баю бай