Мой ДЖАЗ прыйшоу

Инна Дорошкевич
Мой ДЖАЗ прыйшоў – на вышыні я  лесвіцы –
Вядзе што ў свет.
Мой ДЖАЗ прыйшоў, я на прыступках шчасця –
Ў вышыні.
І ты ідзі са мной… Я тут чакаю – ты ж не абміні.
Ідзі са мной, ідзі ў вялікі свет.

Мой ДЖАЗ прыйшоў – я верыла што будзе гэта
Так.
Цяпер не верыцца, – змагла ж усё ж дачакацца
Свайго часу.
А як жа можаш сумнявацца ты, што раптам не
пашчасціць?
А ты павер, тады ўсё будзе так.

Мой ДЖАЗ прыйшоў – а я ўвесь час – кахала
Цябе, – дый толькі.
Я не магла  іначай, я чакала так шчыра ў смутку і
Ў журбе.
Мне хочацца, – каб толькі ведаў ты – дзеля сябе,
Дзеля мяне.
Усё дзеля сусвету, усё для нас і – толькі.