Кляте кохання...

Наталья Лобастова
Притулила чоловіка, до мене, сусідка,
Від її страшного крику, хитається  хвіртка!
І трясуться вікна в хаті,  і палають дрова,
І собака кавчить в будці, забившись в солому!

Кури з двору повтікали, на сідалі тиша…
І від слів її поганих, дерево колише!
 А сусід з підбитим оком, синіми губами,
На подвір,ї скаче півнем, тупцює ногами!

Пів села вже прилетіло,  у мою садибу,
Биті вікна, сині пики і волосся дибом!
За що мені таке горе, таке покарання?
Ось таке воно буває, сусідське кохання!