14 октября Покров Пресвятой Богородицы

Андрей Юрченко 3
Пресвятая Богородица! Не забуди моея веры,я же и тебе,и не достойных моих молитв пред Тобою.Де тако быв на вечныя времена помилуй,в бесконечном же веке буду благодарить Тебе и славити Отца,Сына и Святого Духа.Аминь.