Яку би ти дорогу не обрав...

Инна Дудник
Яку би ти дорогу не обрав,
Куди би не закинуло тебе життя,
Пам’ятай всіх тих, хто хоч крихту доклав
У твоє щасливе майбуття.

Як би колесо життя тебе не крутило,
До яких би не дібрався ти висот,
Бережи у собі силу,
Аби пройти крізь важкість перешкод.

Який би не обрав ти шлях,
Який би не отримав чин і фах,
Завжди людиною залишайся
І ніколи духом не здавайся!