Йiжачок

Мышко Бескровный
Така велика, мала людинка,
Боєць із фронту назвою життя...
Маленький їжачок,моя кровинка...
Диши будь ласочка,моє дитя!..

Ти так потрібна,і така кохана,
Моє ти існування,і моє буття,
Хоч ти маленька,а уже доросла,
Прошу тебе,живи,моє дитя!..

Тебе я знаю дуже небагато,
Та прикипів надовго,аж до забуття,
Ти моя доня,я твій тато...
Борись,будь - ласочка моє дитя!..

Живи,Живи,ЖИВИ,ЖИВИ,ЖИВИ!
БОРИСЬ,БОРИСЬ,БОРИСЬ,БОРИСЬ!
КРИЧИ,КРИЧИ,КРИЧИ,КРИЧИ,КРИЧИ!
РВИСЬ,РВИСЬ,РВИСЬ,РВИСЬ!