As kai kada eilerascius rasau...

Ëàéìà Äåáåñþíåíå
As kai kada eilerascius rasau
Ir sielà atveriu netycia,
Ir visa tai – tyra ispazintis –
Jus su manim sypsokites, liudekit...

Dar Dievo man siustos taures
As iki dugno neisgeriau:
Dar kiekviena diena brangi,
Dar norisi atverti sirdi geriui...

Zinau, kad nieko amzino nera, –
Visus mus saukia Amzinybes toliai...
O Viespatie, dar nesakyk: „Gana!“
Dar leisk pajust buvimo skoni...