Скажи

Тамара Романова
Скажи мені, хто я в, Твоїй, душі?
Яке я місце в ній займаю?
Яка дорога, що по весні,
Дає надію у ту мрію?...
Скажи, чому болить в моїй душі?
Чому ночами знов не спиться?...
І кожен день, мов у вісні,
Мені все, що було, здається…
Скажи, що серце Твоє відчуває.
Коли я плачу тут, без Тебе?...
Коли я руки, до Бога простягаю,
Молю Його за Тебе…
Скажи мені, хто я в твоїй душі?
І знов мені не спиться…
І день почнеться знов сумний…
А серце… серце, воно не б’ється…