У роспачы

Инна Дорошкевич
Дзе тваё ўратаванне?
Як табе дапамагчы?
Час растання і кахання...
Божа мой, у роспачы,
У задуме і раздум’ях
І  - крычыць мая Душа.
Не! –  Яна мне нашаптала,
Каб хоць як дапамагла:

Каб я вартаю дачкою засталася назаўжды
Але толькі зараз, сёння – хныкаюць дажджы...

Дажджы... –
Не змаўкае неба – плача...
Моліцца -
Яшчэ б пажыць...
Але гэта недастача...
Недастача...
Так крычыць!!!

12.04.2013