Пора акцентiв?

Петр Коваль
Все так, як треба, що цілком резонно.
Повір, ще довго все чудово буде в тебе.
Я й сам роками у часи безсоння
Вдивлятись буду у щоночі різне небо.

Не поспішаю про запас відкласти
Мідяк, щоб оплатити перевіз Харону.
Мій погляд тішить осінь різномаста,
Ще будуть холоди, весна прийде по тому.

Пора акцентів? Добре, акцентую:
Ні, то не я пливу за самим дальнім буєм
Супроти вітру і високих хвиль,

Між блискавок крильми не маневрую.
Та берегом безлюдним не повзу – крокую,
Аж поки є хоча б дещиця сил.
                09.10.2013