Я хочу разом з тобою стар ти...

Инна Дудник
Я хочу разом з тобою старіти,
Щовечора на кухні пити теплий чай,
В такт із радіо мелодії ледь чутно бурмотіти,
І збирати квітів духмяних урожай.

В'язати шкарпетки із м’якої шерсті,
Гуляти, захистившись парасолею, під дощем,
Вишивати носовички для тебе хрестиком,
І щодня годувати свіжим борщем.

Базікати з тобою про якісь дрібнички,
Запрошувати в гості наших внуків та дітей,
Складати всі твої подарунки до скарбнички,
І поступово звикати до зміни слабостей …

Не пропускати жодного із випуску «Новин»,
Берегти тебе від протягів в трамваях,
РазОм ходити по продукти в магазин,
І не покидати в радостях й печалях….

Тільки не загуби мене серед інших,
Я хочу твої руки завжди гріти,
… І не вигадуватиму слів з кожним разом красивіших,
Я просто хочу разом з тобою старіти.