У небi

Любовь Днепрянская
Ніч. Рогатий Місяць вийшов
Золотавим ліхтарем.
І у просторі затишнім
Розглядає свій гарем.

Кожна зірка поряд блиска
І увагу приверта.
Кожна — справжня одаліска!
Гарна ця, іще ота...

Мов султан перебирає
Усіх подружок своїх.
Про кохання він не знає,
Він живе серед утіх!

Але є одна маленька,
Навіть слабо мерехтить,
Але в ній уже давненько
Вогник ніжності горить.

І він зовсім не згасає,
А яркіша знов і знов!
Час минає. В ній зростає
Найсправжнісінька любов!