Я бачив небо у тво х очах...

Инна Дудник
Я бачив небо у твоїх очах,
Таких шалених і таких цнотливих,
І безвісти тонув в безодні мрій брехливих,
Коли часом стрічав ті очі в дивних снах.

Я слухав музику в твоїх пустих словах,
Ловив вірно кожен твій подих,
Передчував кожен останній твій видих,
Коли твоя усмішка вигравала на моїх тонких устах.

Я мріяв про тебе, як про довгу і вірну весну,
З якою холодно не буває ніколи,
Коли не думав про тебе - моє серце від болю хололо,
Вірив лише у тебе, таку не мою - у тебе одну.

Я знайшов у тобі вічність,
А ти... ти не шукала мене.