***

Наталья Лобастова
Вона мені прислала смс…
Три слова: «Відчепись, залиш, благаю»…
Неначе грім озвався із небес:...
"Віддай моє...Не забирай...кохаю!"

Вона мене не бачила  ніколи,
Не знала де живу і звідки я?
Життя прожити, не пройтись  по  полю…
З яких це пір,  він власність є твоя?

Вона мені  передає «привіти»
Через знайомих, через родичів….
Очікують його маленькі діти…
Чому до серця не знайшла  ключів?

Чому він по засніженій дорозі,
Слідів не залишає  і надій?
Можливо він тобі уже не в змозі
Надати те, що надає другій?


Вона мені прислала смс...
Без підпису, без дати, без вагання…
Сніги метуть, і сонце сяє десь…
І лине  звук  мелодії кохання...