Чомусь не так все i не те

Петр Коваль
Чомусь не так все і не те.
Там знову осінь? - Не важливо.
Складним здається все просте,
Можливим, зовсім неможливе.
Твоє мовчання все росте.
Хоч починалося з курсиву,
Тепер воно з великих букв,
Його я відчуваю чітко.
А, може, все-таки оглух?