Украина в ЕС???

Николай Андриец
      *  *  *
Плачуть,плачуть мої очі,
Мої думи серце рвуть.
Вже палач сокиру точе,
І на плаху вже ведуть.

Бідна , рідна Україна,
Твої коси розплетуть,
Ти не мати, ти дівчина,
Що в Європу продадуть.

А в Європі будеш в наймах,
Тяжка доля батрака,
Віддадуть за місто займів,
На базарі з молотка.

Що Тарас гірка нам доля?
Що відтак була не раз,
З молотка піде и воля,
Ти ж чекав її Тарас.

Дядя Сем в твоїх Карпатах
Нафту, газ все відбере,
Відмолила тебе Рада,
Брат москаль продав тебе.

На майдані тихо, тихо,
Тиха вОда греблі рве,
Із колиски встало лихо,
І по хаті вже іде.
04.10.2013. 07: 43 а.м.

Хотелось, чтоб это было не так.
Поживём,побачим.



Тарас- Т. Г. Шевченко.Українский поет.