Я зникну, а краса ця буде

Петр Коваль
Пташок різноголосся й вітру шепіт,
По голубому біле плине неохоче,
А всі слова – лише дитячий лепет
Порівняно, із тим, що падає у  очі.

Метелик, джміль, полин, акація.
А хмари впали у стагнацію –
Ні руху, наливаються свинцем.
Налинув смуток і  незвичний щем,

І  в голові егоїстичним жалем –
Я зникну, а краса ця буде й далі.