А я не знала...

Нотка Хотем
А я і не знала, що ти - поет,
Що в твоїй душі співає квартет,
І аркуш пісні ці тримає в чорнилі.
Чому ж не казав, що літаєш мов птах,
Що крила ізранені, кров на бинтах,
Чому ж не відкрив своє серце, мій милий?
Теперь я розгублена, наче в пітьмі.
Чи знала тебе я? Напевно, що ні.