Мой родны горад

Илья Сергеевич Федченко
Самы родны мне горад,
Як цябе я люблю.
Твае старыя дахі
Я забыць не магу.

Гэты сумны куточак
Зноў чаруе мяне,
Абяцаю вяртацца
Зноў і зноў да цябе.

  Прыпеў:
        Гэта горад дзе я вырас,
        Дзе я марыў і любіў.
        Гэта горад самы лепшы,
        Самы лепшы на Зямле.
        Не, цябе я не забуду,
        Буду памятаць заўжды.
        Гэты горад самы лепшы,
        Самы лепшы на Зямле.

Мая родная школа
Там на горке стаіць,
І мяне на сустрэчу
Зноў па-нову маніць.

Я жадаю вярнуцца
Зноў да школьных сяброў,
Я жадаю вучыцца
У яе жыхароў.

  Прыпеў.

Самы родны куточак,
Дзе дом родны пяе,
Мая мама і тата
Там чакаюць мяне.

Я люблю іх бязмерна
Зноў прыеду да іх,
І скажу: ,,Я прыехаў!
Я люблю вас усіх! ’’

  Прыпеў.

30 верасня 2013 года.