inValidated contemplation...

Мальвина Копман
Complacency...
It's "comfort" - torture
In daily dose of revelations...
In rampancy, discretion nurtures
Invigorating moderation...
In contemplating condemnation...

Resourceful failure..
Duration,
Feels, like identity on bail..
Compliant roams alleviation..
Retrieving gimmick complication..
To mimic Faith..
In see-through veil...

Ingenious in recreation...
Empowered pleasure from above
Redeems... And sighs in adoration!
Than subdivides in nominations..
For falling in
And out of Love!