Барви сонця на украинском

Маргарита Пшиченко
Граючі барви сонця осіннього,
Наче вбрання свята весільного,
Струменем ллються живого тепла,
Променем сонця дорога лягла.
    Хай хмурить небо, світ застилає,
    Збуджений вітер зло розпаляє,
В полум’ї сонця краси вогневої
Серце страждає моє за тобою.
Хилиться серце, за обрій сідає,
Серце змарніло… вогнем не палає.