Висновок

Петр Коваль
         

Життя своє прожив не ідеально,
Захмарних не досяг у нім висот.
Не фаворит, здебільше не опальний,
Не геній, та й не зовсім ідіот.

Я посміхнусь, коли прийде по мене,
Востаннє гляну в небо крізь вікно.
Не зволікай, давай, коси, скажена!
Життя – це добре, знаю достеменно,
І звідси висновок, що  смерть – лайно.
                25.09.2013