хто вчив

Лана Почапская
Як запалахкотить у скронях,
ти, не плекаючи надій,
згадаеш, що не винні коні.
Радій із того, не радій -
надійде спокій сам собою,
як станеш згадувати ти
хто вчив не вигравати бою,
а того бою не вести.