Кохання це зiркова мрiя...

Геннадий Сивак
Кохання – це зіркова мрія…
А парування в небесах,
В коханні життєва надія,
Ми віримо вічним зіркам.

Чудово, що люди кохають,
Закоханні, мов голубки,
На жаль, вони часом страждають,
Та щастя,  якщо залюбки…

Господь милосердям  дивує,
Дає  молодим рушники,
Весіллям  чарівним чарує,
Ведуть  шляхом ніжно зірки…..

Автор  Геннадій  Сівак.
23  вересня    2013 року.