Рубають червонi яблука навпiл

Володина Вера Вескай
Рубають червоні яблука навпіл
Шукають в насінні праслово
Яке завантажило форму життя
В послідовності грішних
Все стало реальним
А я не шукаю
Вслухаюся в голос Могутнього Бога
Що створював простір
Вливаючи з Кухля – Життя
У моря й океани
Там Тихне Праслово
04.09.2012.