Чорно-б ла хмара ЧБХ або Х-мара

Миша Стан
Чорно-біла хмара (ЧБХ) або Х-мара

 Чорна хмара й біла хмара
 Стали серед неба
 Кажуть ми з тобою не пара
 Так мені і треба

 Хочу хмари ті прокляти
 Що нависли наді мною
 Що тебе  не можу взяти
 Собі коханою жоною

 Чом ви хмари зупинились тут
 Через вас не видно світло сонця
 Пливіть туди де уже вас ждуть
 Хай мила вигляне з віконця

 Хай вітри несуть вас у далекий край
 Із села мого куди подалі
 Пеклом став для мене рай
 А що зі мною буде далі

 Хмари розійдіться ви хоч на хвилинку
 Хай побачу сонце я востаннє
 Бере інший мою другу половинку
 Він розтоптав моє кохання

 Та Господь мене давно не чує
 Стало небо зовсім хмарне
 Біль ніхто мій не відчує
 Та житя без тебе марне

 Стоять хмари непорушно
 Колись синє небо почорніло
 А ти зрадила мене бездушно
 Продала свою красу і тіло

 Хмари над селом - ні з місця 
Не чують мого прохання
 Тоді я піду до міста
 Знайти собі нове кохання

 Автор: Михаил Стан, г. Киев, 19 сентября 2013 г.