Не чiпай моiх слiз. Я не витримаю не залiзна...

Натта Ли
Не чіпай моїх сліз. Я не витримаю – не залізна.
Я промовчала в ніч, коли ти запитав, чи люблю.
Доторкнувся до тиші – розбилась об голос безніж-но.
Ти не думай, не плачу. Це я за кохання молюсь.

Коли ти говорив, що ніколи мене не покинеш,
Я на мить забувала, як ночі не спала в журбі.
Серце раптом здригнулось, розбилось на дві поло-вини,
І одна половина навіки лишилась в тобі.