Думка о Галапагос в

Замир Осоров
Чем шибко  думати о Галапогосїв
Як  Киргизу як ї Малоросу,
Буде лутше випримувати та їнше вопросїв
Чому  так мало добре сортїров
Та Интернета шїрокополсну
У Жїтомиря та Суусамиру
Та Киз-Куу Баки?
Шо нам їнши  Гондурасї
И Трїнїдат Тобаго?
Нам хватае своїх пїдорасїв
ї нестабїльних сїтуаций
Дюже треба ухвалувати
Много дел у нас за раз.