Гондурас туралуу ырлар

Замир Осоров
Мадагаскар менен Галапагосторго
Андан ары Тунис, Гибралтарга
Ашыкчы берилбей, чачылбай досторум
Жакшы болмок кайрылсак  озїбїздїн эле бопоросторго.
Туалеттерибизди кантип ондойбуз
 Суусамыр, Долон ,Чаткалдарда,
Тез иштеген кубатту Интернетти
кантип жаратабыз элетте
Кобуроок ойлонсок, иштесек саз болмок,
Мындай кризис-таажалдан бат чыкмакпыз,
Издесек Кыргызстан їчїн  катуу жыргалды.
Кимдер биз їчїн  Мадагаскар,  Галапагостор,
Гондурас менен Тринидат Тобагылар
Жетишет биз їчїн єзїбїздїн доопоростор.
Бизде бар Баткен, Токмок. Кыз Кубакылар.