До тебе...

Наталья Лобастова
Так ніхто не кохав до Тебе,
Не таке було сонце і небо
За спиною не ті були крила
Я до Тебе, не тих любила…

Так за руки ніхто не тримав
І усмішки такої не мав
Не такими були уста..
Біль нестерпна і пустота…

Не ті очі на мене дивились,
Не ті роси дощами вмились..
Те, минуле мені не треба…
Все інакше було до Тебе…

Ароматом вдихнули квіти
Захотілось ще більше жити
Я тобі віддаю все тепло…
Не таким все до Тебе було…

Так ніхто не кохав ніколи
Я  з минулим порву окови
Вже без  Тебе життя не маю
Я Тебе до без тями кохаю…