This forgotten side of me

Александра Привалова
Oh don't you please now wake it, 
This forgotten side of me.
Your gloomy words can break it,
Like an arrow in one's knee.

Oh don't you please remind me
Of this dark forbidden side.
The shadows rise behind me,
Urging for a ruthless fight.

Oh don't you please explain it,
This sophisticated truth...
While trying to retain it
I will just lay down and lose.

(Навеяно прочтением нескольких интересных текстов)