Сiльський ставок

Петр Коваль
Сільський ставок в мереживі ряски
Чомусь наснився. Верби, осокори,
Доріжка місячна і зорі, зорі…
Внизу й вгорі, чи ,може, навпаки.

І первозданна тиша. І нікого.
Лиш риби сплеск бува тривожить гладь.
А інші всі поділись десь тривоги.
Крізь очі в душу ллється благодать.
                2013