Як попадають в резонанс

Петр Коваль
Як попадають в резонанс
Природа й настрій, серце й час,
Тоді народжуються вірші
Не вимучені, справжні, більші
Від тих, що пишуться за планом.
Не планував їх і не стану.
Вони не вирощений страз –
Добутий з надр душі алмаз.
Що ж до огранки і оправи,
То це вже зовсім інша справа.
            2013