Сама-сама дорога

Анастасия Зудова
У нас з тобою добре все
Ми як земля і небо
Без тебе не існую я
Без мене ти
У тебе очі карі
У мене голубі
Лише одне нас розділяє
Лише одне КОХАЮ!
У нас з тобою все в ажурі,
Одне погано ти думав, що ми друзі.
А я в коханні потопала
Я кожну квітку, кожне слово
У своєму серці берегла
Тобі нічого не казала
Тому що знала:
"Що не кохана, а сама-сама дорога!"