September days

Галина Девяткина
The day september the 21-st
By rain got us, as did it best.
So far, casting a shadow,
My maple made a polite bow ...

        * * *

Сентябрьский 21 - й день
Нас дождичком приветил.
Пока, отбрасывая тень,
Мне клен поклон отвесил...