Глиняний бутель. Ник. С. Пичугин

Владимир Дудка
 

Скінчився бал і тьма відкрита
Та чути ще мені дано
Співає й плаче Маргарита
Не пий, прошу, старе вино.

Вже заземелля квапить мене,
Я буду тихим наче тінь.
Котячі очі ждуть зелені
І Воланда чорніє кінь.

Хай мила в неземному краї
У самоті я буду знов,
Слізьми твоїми заклинаю,
Не пий, не пий старе вино!