If Only I Could Be Smb For You

Рузель Закиров
(текст песни) прослушать можно здесь: Feel so alone need to be strong
If only I could be somebody for you...
Dont'be afraid of me I will never hurt you

Don't be upset i believe
your sorrow will fade away
If only I could be somedody for you
If only I could be somedody for you