Две половины. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Одна половина неба чиста, прозора, синя.
Хмари важкі та сірі вітер навстріч несе...
Одна моя половина радіє погожій днині.
Інша - давно у смутку, їй осоружне все.

Вдивляюсь у даль бездонну
                в своїй примарній надії,
Що все буде добре нині, що буде чудово все...
Та небу давно байдужі усі мої думи-мрії...
Хмари важкі та сірі
                заполонили все.